UV DEZINSEKCIJA   - Berson

Kamiks eko ekskluzivni je zastupnik i distributer Insectron uređaja poznate nizozemske tvrtke BERSON za područja Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine.

Osnovne karakteristike INSECTRON uređaja:

•  svjetlost UV-A i/ili zelenih lampi privlači leteće insekte
•  glavnina konstrukcije izrađena je od nehrđajućeg čelika
•  lampe mogu biti zaštićene višekratno uporabljivim polimernim grlima     koja su otporna na UV-A svjetlost i koja propuštaju do 99% UV-A     svjetlosti
•  aparati mogu privlačiti insekte u radijusu od 400 m i otporni su na     visoku vlažnost
•  kontinuiranost i intenzivnost istraživanja jamče kvalitetu i    najnapredniju tehnologiju

INSECTRON S s mrežom pod visokim naponom
Leteći insekti bivaju sprženi na mreži pod naponom od 3200 V. Ta voltaža eliminira insekte bez eksplozivnog dodira što znači da se ne raspršuju po okolišu. Moguća je kombinacija visokonaponskih mreža s ljepljivim plohama, što pruža istodobno 2 načina eliminiranja insekata. Dizajn podnice osigurava da eliminirani insekti ne ispadaju uokolo. Poluzatvarajući mehanizam podnice sigurno zadržava ošamućene insekte, čime ujedno osigurava i jednostavno čišćenje podnice.

INSECTRON M i EX s ljepljivim podlogama
Svjetlo lampe privlači insekte, te se oni zalijepe za ljepljivu podlogu čiji ih specijalni uzorci i boje čine još privlačnijim. Insectron EX razvijen je za primjenu u vrlo vlažnim prostorima i u prostorima s puno prašine u kojima postoji mogućnost eksplozije.

INSECTRON I-TRONIC
Insectron S opskrbljen je I-tronic mikroprocesorom koji bilježi broj ulovljenih insekata u zamku, kao i broj radnih sati, te javlja o eventualnoj neispravnosti sustava.

INSECTRON kao pomoć u HACCP programu
Insectron obavlja vrlo važnu ulogu u planiranju strategije za borbu protiv insekata. Aparati su tako osmišljeni da uzimaju u obzir visoku razinu higijene, te zahtjeve za lakom montažom, lakim čišćenjem i uklapanjem u sigurnosne zahtjeve različitih industrija.

Želite li više podataka, kontaktirajte nas.

 

 

UV DEZINFEKCIJA  - Berson
UV DEZINSEKCIJA   - Berson
UV DEZINSEKCIJA  - Defico
ULTRAZVUČNO ODBIJANJE ŠTETNIKA  - Defico