ZASTUPSTVA

Kamiks eko ekskluzivni je zastupnik i distributer poznatih nizozemskih tvrtki Berson UV-techniek BV i Defico - Disinfection & Hygiene Products, za područja Republika Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Tvrtka Berson jedna je od vodećih europskih tvrtki na području dezinfekcije i dezinsekcije u primjeni UV zraka. Metoda UV zračenja našla je svoju primjenu u raznim granama industrije: prehrambenoj, kemijskoj, farmaceutskoj, elektronskoj, u proizvodnji pića, pitke vode, kozmetike te za pročišćavanje otpadnih voda u uzgajalištima riba i sl.

Defico je nizozemska proizvođačka tvrtka s preko 20 godina iskustva u razvijanju proizvoda za higijenu i dezinfekciju namijenjenih profesionalnim tržištima. U suradnji s vodećim istraživačkim centrima i institutima, Defico je tijekom godina razvio i proizveo široku lepezu novih proizvoda koji su neškodljivi po okoliš. Svi su proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i prihvatljivi po okoliš.

U svom opsežnom prodajnom programu, Defico nudi industrijske uređaje za suzbijanje letećih insekata koja pokrivaju velika područja unutar okoliša s velikim prometom. Osim te široke lepeze elektronskih suzbijača insekata, Defico nudi i širok raspon proizvoda za higijenu i dezinfekciju. Za više informacija kontaktirajte nas.

 

 

 

UV DEZINFEKCIJA  - Berson
UV DEZINSEKCIJA   - Berson
UV DEZINSEKCIJA  - Defico
ULTRAZVUČNO ODBIJANJE ŠTETNIKA  - Defico